Tianne DaniŽlle Woerdman  Ü


14-01-1983     -     04-07-2002

Tianne mail

Kaarsje

Fotoalbum

Gedichten

Hot Spots

Memories

Multimedia

Uitvaart

Tib's Page

Links

Dankwoord

Gastenboek

 
 

 


 
 


 

"We are really, really, really small"

 

Kijk eens heel goed naar onderstaande foto's


Aarde

 


Dit kleine stipje (hierboven) is de aarde, "gevangen" is een zonnestraal. Dit is een echte foto genomen op 14 februari 1992 door de ruimtesonde "voyager 2". Dit is een van de laatste foto's die de voyager 2 nam voordat hij ons zonnestelsel verliet.
Besef eens dat alle mensen, ook die mensen uit de geschiedenis zoals Napoleon Bonaparte en Karel de Grote, Martin Luther King en noem maar op wie nog meer. Ze hebben allemaal op dat kleine stipje geleefd en ze zijn er ook allemaal op gestorven.

Dit wilde ik gewoon even met jullie delen. Reageren mag altijd :-)


Ons melkwegstelsel.


Ergens in deze "sterrensoep" draait onze aarde.


Het licht doet er ongeveer 100.000 jaar erover om van de ene kant van ons melkweg naar de andere kant te gaan. De aarde, venus, jupiter, mars en de zon zijn bij elkaar zo klein in ons melkwegstelsel dat ze op deze foto niet te zien zijn. Maar we zitten er wel degelijk (ongeveer bij de pijl) :-)

Een muntje van 50 eurocent ergens in Noord Amerika, dat is ongeveer de juiste verhouding van ons zonnenstelsel in ons Melkwegstelsel.


Terug

[right.htm]

Wij zullen haar nooit meer vergeten; Hinco, Bionde, Harmen, Aline, Joshi, Lobke, Abia, Ruben, Jesse, Luca, Jordi, Kartika, Gijsje, Erik, Marian, Mathilde, Nancy, "tietje", Betty "Blup", "Anus" Arian, Frank "Stokkie", Sabrina, Ronald en Melany, DaniŽlle, Frater Ton, Nina, Liane, Michael en Sabina, Mary, Huib, Alex en Karin, Wesley, Kyra, Ma Koen, Roos en Jesse, Mitchell, Ashwin, Ronald, Francis, Yin, Joke, Gerrit, Ilse, Erhard, Paul en Vera, Rob Kooy, Oma Woerdman, Anneke, Opa en Oma, Mama,
Gerard,
Shaffy Ü, Bolle Bob, Stein 

Creative Commons License
Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 20-04-2009 19:55  Gerard van Merwijk.