Tianne DaniŽlle Woerdman  Ü


14-01-1983     -     04-07-2002

Tianne mail

Kaarsje

Fotoalbum

Gedichten

Hot Spots

Memories

Multimedia

Uitvaart

Tib's Page

Links

Dankwoord

Gastenboek

 
 

 


 
 


 

Herinneringen aan Tianne

KunstgebittenpinkpopSchoolKrachtFeb 2002

De Schutse

Arian Zondag:

Ik leerde Tianne op school kennen, volgens mij op de Gemeentelijke Mavo in tiel. (Of op de Waalstroom). Daar had ik nog niet zoveel contact met haar. Toen Tianne op de Schutse kwam, konden we meteen goed met elkaar overweg. Eerlijk gezegd was ik toen die tijd een beetje verliefd op haar. Toen ik naar KTC (Kamertrainig) ging, heb ik altijd contact met Gerard en Tianne gehouden.

Ik ging weleens naar Arnhem in het weekend om ze bij Gerard thuis te bezoeken.Ik heb het altijd zielig gevonden dat Tianne zo ziek was, maar kon het niet begrijpen hoe zij zich voelde omdat ik het zelf nooit mee gemaakt hebt. Ik heb wel geprobeerd om haar altijd te steunen. Voorbeeld, Gerard en Tianne deden altijd een spel op het internet, een of ander duikspel, En ik wist dat ze dat heel erg leuk vonden, dus ik dacht laat ik eens proberen om haar in een echte duikboot te krijgen. Ik allemaal televisieprogramma's gebeld, onder andere Hart in Actie, en zelfs de Marine. Maar helaas werd het niet toegelaten. Toen ik in Hilversum woonde kwam ik vaak Kelly van Big Brother tegen. Toen heb ik gevraagd of zij Tianne wilde bellen, en verrek dat deed ze, en Tianne kreeg natuurlijk een foto van Kelly. Dat vond ze wel leuk. En dat vond ik natuurlijk weer leuk. Toen het einde in zicht was, kon ik het me niet voorstellen dat ze er binnenkort er niet meer was. Het is nu ook zo stil bij Gerard in huis, maar ik weet Tianne heeft het nu goed, ze is niet meer ziek en heeft geen pijn meer. En dat vind ik fijn om te weten.
Dit was mijn verhaal over Tianne.

Arian Zondag

Weet jij ook nog een leuke anekdote of een herinnering? Mail me dan!

 

 

[right.htm]

Wij zullen haar nooit meer vergeten; Hinco, Bionde, Harmen, Aline, Joshi, Lobke, Abia, Ruben, Jesse, Luca, Jordi, Kartika, Gijsje, Erik, Marian, Mathilde, Nancy, "tietje", Betty "Blup", "Anus" Arian, Frank "Stokkie", Sabrina, Ronald en Melany, DaniŽlle, Frater Ton, Nina, Liane, Michael en Sabina, Mary, Huib, Alex en Karin, Wesley, Kyra, Ma Koen, Roos en Jesse, Mitchell, Ashwin, Ronald, Francis, Yin, Joke, Gerrit, Ilse, Erhard, Paul en Vera, Rob Kooy, Oma Woerdman, Anneke, Opa en Oma, Mama,
Gerard,
Shaffy Ü, Bolle Bob, Stein 

Creative Commons License
Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 20-04-2009 20:55  Gerard van Merwijk.