Tianne DaniŽlle Woerdman  Ü


14-01-1983     -     04-07-2002

Tianne mail

Kaarsje

Fotoalbum

Gedichten

Hot Spots

Memories

Multimedia

Uitvaart

Tib's Page

Links

Dankwoord

Gastenboek

 
 

 


 
 


 

Herinneringen aan Tianne

pinkpopde SchutseSchoolKrachtFeb 2002

Kunstgebitten van opa en oma


Tianne en Bionde

Sommigen kennen het verhaal al maar toch schrijf ik hem op voordat het vergeten wordt.

Wij logeerden bij Geralda en Erhard in Finsterwolde in het zomerhuisje. Opa en Oma de Grauw kwamen op hun beurt weer bij ons op visite en ze bleven ook slapen. Opa en Oma gingen rond twaalven naar bed. Tianne en ik waren echte nachtbrakers geworden want bij ons kon het gemakkelijk 04:00 uur worden.

Terwijl opa en oma zich voor de nacht gereed gingen maken, keken Tianne en ik toe hoe die oudjes dat keurig deden. Hun kleding werd netjes gevouwen op een stoel gelegd en het gebit werd netjes in ieders eigen beker geplaatst. Opa en Oma wensten ons zonder tanden in de mond, een goede nachtrust toe, en stapten met pyama aan het bed in. We hadden al met plezier naar die twee oudjes gekeken en we besloten om niet te laat naar bed te gaan. Om ongeveer 01:00 uur slopen we langs het bed van opa en oma heen. Opa en Oma sliepen inmiddels. Tianne liep naar het plankje waar de kunstgebitten stonden. Ik wist toen nog niet wat ze van plan was. Maar 5 tellen later schoot ik in de lach en moest ik mijn kop onder de deken houden om geen geluid te maken.

Heel rustig verwisselde Tianne de kunstgebitten. Opa's tanden verdwenen in het bekertje van Oma en andersom. Omdat Opa net als een lijk lag opgebaard maakte ik er een foto van. We hadden de grootste schik en opa en oma werden van de flitsen wakker. Opa had maagpijn wat weer bij ons leedvermaak aanwakkerde. Tianne en ik spraken over lekker eten en Opa liep midden in de nacht te ijsberen in de slaapkamer. Opa en Oma moesten ook lachen en het was een gezellige nacht.

De volgende ochtend werden we gewekt door oma die haar tanden niet in haar mond kreeg........ hahaha

Gerard.

Weet jij ook nog een leuke anekdote of een herinnering? Mail me dan!

 

 

 

[right.htm]

Wij zullen haar nooit meer vergeten; Hinco, Bionde, Harmen, Aline, Joshi, Lobke, Abia, Ruben, Jesse, Luca, Jordi, Kartika, Gijsje, Erik, Marian, Mathilde, Nancy, "tietje", Betty "Blup", "Anus" Arian, Frank "Stokkie", Sabrina, Ronald en Melany, DaniŽlle, Frater Ton, Nina, Liane, Michael en Sabina, Mary, Huib, Alex en Karin, Wesley, Kyra, Ma Koen, Roos en Jesse, Mitchell, Ashwin, Ronald, Francis, Yin, Joke, Gerrit, Ilse, Erhard, Paul en Vera, Rob Kooy, Oma Woerdman, Anneke, Opa en Oma, Mama,
Gerard,
Shaffy Ü, Bolle Bob, Stein 

Creative Commons License
Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 20-04-2009 20:55  Gerard van Merwijk.