Tianne DaniŽlle Woerdman  Ü


14-01-1983     -     04-07-2002

Tianne mail

Kaarsje

Fotoalbum

Gedichten

Hot Spots

Memories

Multimedia

Uitvaart

Tib's Page

Links

Dankwoord

Gastenboek

 
 

 


 
 


 

Herinneringen aan Tianne
 

Kunstgebittenpinkpopde SchutseKrachtFeb 2002

Lieke Wiegers:

Ik ken Tianne van haar laatste school waar ze op heeft gezeten,ze zat toen bij mij in de klas.

Tianne is tot ongeveer December 2001 gebleven.
Toen zijn we met de hele klas uit eten geweest naar een restaurant wat Tianne had uitgekozen en helemaal geregeld had. Dat was heel leuk en eindelijk ook voor ons een beetje het afscheid van Tianne want ze zou niet meer naar school komen. En we zouden haar gezelligheid en doorzettingsvermogen moeten missen want dat had ze zeker.
Vooral met gym dat vond ze echt geweldig en deed daaraan ook altijd fanatiek mee. 

Toen ze niet meer op school kwam hebben we op school geld ingezameld en hebben we voor haar een grote beer gekocht en zijn we die naar haar wezen brengen. Daarna ben ik niet meer bij Tianne geweest tot op de dag van de begrafenis. Ik kreeg het kaartje in de bus en schrok er heel erg van ik heb meteen me ander klasgenootjes gebeld en me juffrouw of we naar Tianne's afscheid zouden gaan. We hadden afgesproken om met 3 klasgenootjes te gaan en de juffrouw en het hoofd van de school.

Ik vond het een prachtige uitvaartdienst als je van prachtig mag spreken op zo'n moment. Mooie muziek,mooie plechtigheid alles was zoals Tianne het gewild had denk ik. Ook vond ik het mooi om alle broertjes en zusjes om de kist te zien, Zo ontroerend maar wel heel mooi.
 
Dit was mijn herinnering aan Tianne.

Lieke.

Weet jij ook nog een leuke anekdote of een herinnering? Mail me dan!

[right.htm]

Wij zullen haar nooit meer vergeten; Hinco, Bionde, Harmen, Aline, Joshi, Lobke, Abia, Ruben, Jesse, Luca, Jordi, Kartika, Gijsje, Erik, Marian, Mathilde, Nancy, "tietje", Betty "Blup", "Anus" Arian, Frank "Stokkie", Sabrina, Ronald en Melany, DaniŽlle, Frater Ton, Nina, Liane, Michael en Sabina, Mary, Huib, Alex en Karin, Wesley, Kyra, Ma Koen, Roos en Jesse, Mitchell, Ashwin, Ronald, Francis, Yin, Joke, Gerrit, Ilse, Erhard, Paul en Vera, Rob Kooy, Oma Woerdman, Anneke, Opa en Oma, Mama,
Gerard,
Shaffy Ü, Bolle Bob, Stein 

Creative Commons License
Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 20-04-2009 20:55  Gerard van Merwijk.